Uusi TimeSplitters tulossa?

TimeSplitters-pelisarja on todennäköisesti tekemässä paluun! Viimeisimmästä sarjan julkaisusta on jo yli kymmenen vuotta (TimeSplitters: Future Perfect). Nyt kustantaja Deep Silver että on he ovat perustaneet uuden kehitysstudion, mikä on omistettu seuraavan TimeSplittersin kehittämiseen.

Se ei kuitenkaan ole aivan uusi studio. Uusi studio pohjautuu Free Radical Designiin, mikä julkaisi ensimmäiset sarjan pelit. Mukaan on saatu veteraanit Steve Ellis ja David Doak. Alkuperäinen Free Radical Design lopetti toimintansa 2014.

Tämä on erittäin siistiä! Timesplittersin omalaatuinen aikamatkailuun keskittynyt pelimaailma veti puoleensa paljon faneja. Hassut hahmot ja piirettymäinen tyyli erottivat sen ajan muista FPS-peleistä. Vihdoin sarjan fanit voivat odottaa uutta.

Sitä miltä peli tulee näyttämään saamme odottaa vielä pitkään. Siihen menee vielä vuosia koska pelin kehittämistä ei ole vielä edes aloitettu. Traileria saa siis odottaa vielä hetken, mutta ainakin faneilla on jotain mitä vihdoin odottaa!

Samantapaisia peliartikkeleita

Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Most Popular