Super Bomberman R online ilmaiseksi

Konsoliversio Super Bomberman R Online -pelistä julkaistaan ilmaiseksi toukokuun 27. päivä.

Usean alustan lanseerauksen ohella Super Bomberman R Online esittelee myös uudet pelikaudet kaikille alustoille. Jokainen kausi kestää kolme kuukautta ja tuo uusia esineitä, kosmetiikkaa ja uuden pommikoneen sankarin. Ensimmäisen kauden vetonaulana Metal Gear Solid -skini Old Snake Bomber.

Kauden aikana saatavaa sisältöä voi hankkia vain kauden aikana.

Super Bomberman R Online käynnistää myös kaksitasoisen ”Battle Pass” -järjestelmän. Hopea- ja kultapassit. Silver Pass on ilmainen kaikille pelaajille. Mitä enemmän he pelaavat Battle 64 -moodia, sitä enemmän he voivat nostaa sijoitustaan ​​ja ansaita kosmeettisia palkintoja, kuten tuuletuksia, asusteita ja asentoja. Silver Passilla on 100 rankkia, mitkä tarjoavat runsaasti ilmaista sisältöä jokaisen kauden aikana.

Valinnainen Gold Pass tarjoaa enemmän palkintoja. Yli 100 rankkia saavutettavaksi. Mukaan lukien paljon enemmän kosmetiikkaa ja muita esineitä, mitkä eivät vaikuta suoraan pelattavuuteen. Kultapassi on saatavana 800:lla Bomber Coinsilla (pelin valuutta). Sitä voi ostaa pakkauksina pelin sisäisen kaupan kautta tai nettisivuilta. Bomber Coinseja tarjotaan myös Gold Pass -palkintoina. Passit ovat kausiluonteisia, joten uuden kauden alkaessa saa grindata uudet palkinnot.

Super Bomberman R Online


Juhlistaen äskettäin yli kahden miljoonan Super Bomberman R Online myydyn kappaleen saavuttamista, Konami jakaa ”Double Platinum Cake” -puvun kaikille Super Bomberman R Onlinen pelaajille.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Samantapaisia peliartikkeleita

Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Most Popular